Logo

Garanti og retur

Informasjon om garanti og retur av delerØnsker du å returnere deler?

Skjema for forespørsel på retur


Reklamasjon

Ved mottak av varen skal synlige skader på delen eller emballasjen straks rapporteres til transportøren. Vi mener at varen du har kjøpt skal fungere tilfredsstillende, men det kan av forskjellige årsaker likevel være grunn til reklamasjon. For at reklamasjonen skal være gyldig skal det ikke demonteres, repareres, endres, byttes ut eller gjøres noe arbeid på delen eller bilen.
Ved reklamasjon, ta kontakt med Skedsmo Bilopphogging AS via telefon, epost eller returskjemaet som følger med i pakken.


Reklamasjonsregler ved kjøp av deler

Ved retur og reklamasjon av varer skal returskjema fylles ut. Mottar vi ikke skjemaet vil vi ikke kunne behandle returen eller kreditere fakturaen.

  • Ved bruk av angrerett må kunde betale returfrakt.
  • Vi gir forbruker 30 dager bytterett. Dersom de kjøpte delene er åpnet, endret eller tatt fra hverandre bortfaller enhver reklamasjon/bytterett.
  • Vilkårene suplerer av kjøpsloven og forbrukerkjøpsloven. Dersom vilkårene avviker fra forbrukerkjøpsloven vil kjøpsloven gjelde.
  • Deler som som kunden har prøvd/montert og funnet i orden tas ikke i retur.
  • Reklamasjonsretten omfatter ikke slitedeler som følger med på motor/gir, dvs pakninger, slanger, clutch, vannpumpe, turbo, svinghjul og andre lignende slitedeler. Reklamasjonsretten omfatter heller ikke skade på motor/gir forårsaket av disse delene har blitt defekte. Hvis du har mottatt en defekt vare, eller varen har blitt defekt i transport, vil tilsvarende erstatningsvare bli levert om mulig. Hvis vi ikke kan levere tilsvarende erstatningsvare vil kjøpesummen bli kreditert.
  • Kostnader ved montering/demontering vil ikke bli dekket!
  • Returvarer som sendes i oppkrav hentes ikke ut!

Viktig å vite før du handler

Vi dekker aldri kostnader for inn- og utmontering av deler. Vi kontrollerer og sjekker delene så godt det lar seg gjøre før de legges for salg, men uforutsette situasjoner kan likevel oppstå. Noen deler kan heller ikke testes. Søket på registreringsnummer forteller kun hvilken bil du har, IKKE om delen som kommer opp passer til din bil.
Kontroller alltid det originale delenummeret på delen din mot det som vi har lagt inn.
Alle våre deler er merket og tatt bilde av og kontrolleres i tilfelle retur.
Delene er brukte og ikke nye.


Ta kontakt for en god dialog - vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd!Søk

Finn våre deler, og en million andre, på